Reïntegratie

Met hernieuwde energie aan de slag

Voor wie?

Ben je een tijd ziek geweest en wil en kun je weer aan de slag? Vaak komen er dan vragen bij je op zoals: “Ik wil niet meer werken op de oude manier, maar hoe dan wel?” , “Wat voor functies passen nu echt goed bij mij?”,  “Wat vertel ik over mijn periode van ziekte bij sollicitaties?”. Op zo’n moment kan het prettig zijn praktische handvatten aangereikt te krijgen.

Traject op maat

Een reïntegratietraject ondersteunt je bij het vinden van een functie waarin je met voldoening, plezier en energie werkt. Dit kan dezelde functie bij je huidige werkgever zijn (maar dan op een andere manier ingevuld), een nieuwe functie bij je oude werkgever of een nieuwe functie zijn bij een ander bedrijf.

Afhankelijk van je vraag kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Wat zijn jouw unieke kwaliteiten en valkuilen?
  • Waar krijg je energie van? Wat zijn slurpers?
  • Voorwaarden voor plezier in werk
  • Welke arbeidsomstandigheden passen het beste bij jou?
  • Hoe solliciteer ik?
  • Hoe werkt netwerken?
Het begeleidingspakket wordt voor jou samengesteld op basis van je vraag en situatie. In overleg met jou en je werkgever wordt een optimale route naar werk uitgestippeld.

Starten met een eigen onderneming

Voor sommigen is het starten met een eigen onderneming een goede optie. Coaching bij het starten van een eigen onderneming kan dan deel uitmaken van een traject.

Meer weten? Neem contact met mij op: 06 22 979 244 of mail naar: agnes@4rce.nl