Over Agnes

Gaat voor plezier in werk!

Wat je leuk vindt, gaat je veelal gemakkelijk af, geeft de meeste energie en heeft de beste resultaten tot gevolg binnen een bedrijf. Het is het meer dan waard te onderzoeken wat ècht bij iemand past.

Mijn roots liggen binnen het management van de uitzendbranche. Daarin heb ik ruim 11 jaar samengewerkt met bedrijven en personeel om op passende wijze arbeidskrachten in te zetten. De juiste koppeling tussen mens en werk is mijn ultieme drijfveer. Door goed te luisteren onderzoek ik de vraag achter de vraag om zo de daadwerkelijke wens in beeld te krijgen.

Als trainer wil ik een inspirator zijn. Ik zet mensen in beweging door ze tijdens een training door een andere bril te laten kijken. Ik laat mensen graag oefenen met vernieuwende ideeën die ik door de groep laat inbrengen. Door een continue vertaalslag naar de praktijk probeer ik mensen te binden en te boeien.

Ik “speel” met theoretische modellen en houd training en coaching  daardoor praktijkgericht.

Als loopbaanadviseur streef ik er naar dat mensen een juiste balans vinden in draagkracht en draaglast, evenwicht tussen inspanning en ontspanning.  Ik maak mensen bewust van wat ze leuk vinden binnen hun werk en wat ze energie geeft! Ik ga voor duurzame inzetbaarheid.

Ik doe nu het mooiste werk dat er voor mij bestaat!. Ik heb zelf een zeer wezenlijke transformatie doorgemaakt door een psyschische break down. Ik werkte vóór die tijd met name OP KRACHT en presteerde volgens algemeen geldende verwachtingen. Daar liep ik uiteindelijk op leeg. Sinds de break down acteer ik VANUIT MIJN EIGEN KRACHT,  vanuit een overvloed aan energie. Het gaf me de power om voor mezelf te beginnen en een eigen bedrijf te starten. Met bevlogenheid treed ik naar buiten om van daaruit bedrijven en particulieren te versterken in hun kracht. Ik start vanuit het positieve; ik begin bij wat goed gaat.

Voor meer informatie over mijn werk, lees de referenties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten? Neem contact met mij op: 06 22 979 244 of mail naar: agnes@4rce.nl